Glad 4:e advent!

Idag så tände vi 4:e ljuset..

dsc_2720-2

..och påmindes åter om att julen inte är långt borta och för en gångs skull så är jag i stort sett klar med alla julklappsinköp :). Inte direkt likt mig men som det sägs, – plötsligt händer det 🙂

Annars har vi mest haft en hemmadag, ja förutom utflykten till Ätrans Idrottsplats för en promenad med tjejerna. Disigt och grått var det allt även idag..

dsc_2717-2

..men det blev ändå en rejäl skön promenad och det hela toppades med en smula julkänsla 🙂

dsc_2718-2

Ja har ni sett?? Snö!! :D. Nu är det inte direkt äkta vara utan snarare ett litet längdåkningsspår av konstsnö men snö som snö eller? ;). Ja bor man i södra Sverige så får man minsann vara glad för det lilla, ja kanske man skulle låna hem lite härifrån till jul? Jag menar, det är väl ingen som märker om 50 meter av spåret saknas eller? 😉 🙂

Nu vilar middagen gott i magen, kaffekoppen är påfylld och på spisen puttrar ytterligare en gryta hundmat..

dsc_2721-2

Ja denna hundmat går åt som attan här kan jag säga, jättekul att tjejerna tycker om det men det bästa av allt är att Zeldas mage äntligen är kanon igen. Mörk och i perfekt konsistens, ursäkta skitpratet 😉 men är nummer två så bra så vet man att hon får i sig all den näring hon ska och ni med EPI-hundar vet vad jag talar om ;). En annan biverkning av foderbytet för Zeldas del är märklig men positiv. Hon har ju sedan sin diagnos alltid druckit mycket vatten men efter att jag gick över till hemmagjord hundmat så har hon ”över en natt” återgått till normalt drickande igen? Jätteskönt men jag förstår inte riktigt varför så har ni någon teori så dela gärna med er 🙂

Imorgon är det måndag igen och jobbet väntar, ja även mina fyrbenta jobbarkompisar väntar men om sanningen ska fram så finns det lite övrigt att önska över deras arbetsmoral 😉 😀

dsc_2699-2

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized