Oväder som heter duga!

Ja gårdagen var minsann ingen höjdare vädermässigt! Snö i kombination med stormbyar kan väl inte direkt klassas som mysigt även om jag faktiskt tycker om snö men kanske inte i denna form och definitivt inte när man kommer hem efter jobbet och ser detta 😉

dsc_2767-2

En inomhustemperatur på knappt 15 grader, brr… Ja inte är det bara fördelar med  vedeldning om man säger så och vad jag gjorde resten av eftermiddagen och kvällen behöver jag väl knappast skriva eller? 😉 . Men det är klart, man kan ju inte sitta och vakta pannan hela tiden utan istället, och då med tanke på hur sällan vi har snö här nuförtiden,  så får man ju ta tillfället i akt. Så efter en ordentlig påpälsning, ja för mig då 😉 ,  så var det dags för lite snökänning och såklart åkte kameran också med, vad annars? Nu var ju inte tiden på vår sida, skymningen var ju här men några foton på två tjejer som verkligen uppskattade allt vita och visade detta med en lång härlig lekstund eller snarare en kramstund kanske 😉 🙂

dsc_0008

dsc_0015

Jill & Tindra tyckte att denna snö var toppenkul, till skillnad från Zelda som endast hängde med oss ut på nåder. Storm och snö är minsann inget för en prinsessa ska ni veta, nej varmt och skönt på mjuka kuddar ska det va 😉

dsc_0002

Men idag har det mesta av all snö försvunnit, dock inte vinden och samtidigt fortsätter Kung Bore att göra sitt bästa för att fylla på snömängden igen. Ett uppdrag som verkar misslyckas eftersom plusgraderna kämpar emot, ser ut att kunna bli en oavgjord kamp 😉 . Men jag fortsätter att följa denna kamp inifrån ett idag varmt och skönt hus och hoppas det lugnar ner sig när det väl är dags för tjejernas promenad 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized