Full fart var det här!

Dagens aktivitet för tjejerna gick i iskalla vindar till stranden i Kalv och var jag inte urblåst innan så är jag det nu ;). Vinden låg minst sagt friskt på ifrån sjön men inte dämpade det Tindra & Jills leklust, nä snarare tvärtom verkade det som 🙂

picmonkey-collage1

Ja bus på stranden är bevisligen jättekul även om det funkar lika bra i skogen också 😉

dsc_0059

Jag tror dock att Jill blev lite besviken över avsaknaden av badmöjligheter, isen hade ju till hennes besvikelse lagt sig på sjön..

picmonkey-collage2..men i brist på vatten får man jaga pinnar i kanten istället 😉

dsc_0084

Även Zelda var pigg och leklysten och hade inga som helt problem med att hålla sig varm trots avsaknad av päls 😉

dsc_0093

Och kanske ser hon tunn ut i era ögon men skenet bedrar kan jag meddela, hon är nu uppe på finfina 19,5 kg, med andra ord bara cirka ett halvt kilo ifrån sin matchvikt, det ni!! 😀

Tindra här har dock inga som helst problem med att hålla sin vikt utan snarare tvärtom och ja, jag vet att man inte ska tala om damers vikt och vad Tindra tycker om mitt uttalande syns med all önskvärd tydlighet 😉 😀

dsc_0025

Men till hennes försvar så ska jag säga att hon har fått en massiv päls denna gång, man känner fortfarande lätt både ryggrad & revben så skenet bedrar även här fast på andra hållet, ja jämfört med sessan då alltså och likaså vår svarta nakenfis Jill 😉

dsc_0107

Inte alls så pälslös som sessan, endast lite åt det hållet men lika go & glad ändå 🙂

dsc_0041

En timme senare stod jag inte ut i kylan längre utan vände hemåt till stugvärmen och belöningen, med andra ord en stor kopp kaffe och den satt fint ska jag säga! Upptinad och nöjd sitter jag nu här och funderar lite över morgondagen då en klass 2:a återigen är utfärdad här i Halland. Mycket snö och rejäla vindar är definitivt inget jag efterfrågar när jag är gräsänka precis men som så många gånger innan så ”gapar” kanske SMHI i onödan? Den som lever får se! 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized