Hoppa till innehåll

”Hon känns frisk”

Att få höra de orden var som guld för mina öron och eftersom de kom från en expert på hundars anatomi och uppbyggnad, canineopat Marie-Louise, så vet jag ju att det ligger en rejäl tyngd bakom dem också :). Orden handlade såklart om Zelda som efter det att jag gått över till hemmagjort hundfoder gått upp så himla fint i vikt och det är minsann inte bara fett hon har lagt på sig, nej då, hennes muskler som har haft svårt att återhämta sig efter hennes EPI-diagnos har nu äntligen fått vad de behöver och därmed ”känns hon som en frisk hund nu” :D. Ja jag behöver väl inte skriva att glädjen hos mig var otroligt stor, stort tack Marie-Louise för de orden, de gjorde minst sagt min dag 😀

2016-12-07-18-48-29

Även denna dag, som nu snart är slut, har varit bra! Jag & Hasse samt tjejerna har varit på besök på Mimmis Hundlekis i Falkenberg där minst två av våra töser kommer att spendera en vecka i mars när vi är på skidresa i Alperna. Ett mycket trevligt och förtroendeingivande besök, ja för husse och matte iallafall, tjejerna hade däremot fullt upp med att läsa alla ”pee-mail” i en av rastgårdarna 😉

dsc_2775

Nu är det snart matdax här för de fyrbenta, grytan med dagens hemmakok har snart svalnat tillräckligt för att ätas..

dsc_2765-1

Och för oss tvåbenta är middagen redan avklarad och nu väntar en lugn och härlig hemmakväll i soffan framför teven med något gott att dricka till såklart 😉

Ha det gott alla!

%d bloggare gillar detta: