”Hon känns frisk”

Att få höra de orden var som guld för mina öron och eftersom de kom från en expert på hundars anatomi och uppbyggnad, canineopat Marie-Louise, så vet jag ju att det ligger en rejäl tyngd bakom dem också :). Orden handlade såklart om Zelda som efter det att jag gått över till hemmagjort hundfoder gått upp så himla fint i vikt och det är minsann inte bara fett hon har lagt på sig, nej då, hennes muskler som har haft svårt att återhämta sig efter hennes EPI-diagnos har nu äntligen fått vad de behöver och därmed ”känns hon som en frisk hund nu” :D. Ja jag behöver väl inte skriva att glädjen hos mig var otroligt stor, stort tack Marie-Louise för de orden, de gjorde minst sagt min dag 😀

2016-12-07-18-48-29

Även denna dag, som nu snart är slut, har varit bra! Jag & Hasse samt tjejerna har varit på besök på Mimmis Hundlekis i Falkenberg där minst två av våra töser kommer att spendera en vecka i mars när vi är på skidresa i Alperna. Ett mycket trevligt och förtroendeingivande besök, ja för husse och matte iallafall, tjejerna hade däremot fullt upp med att läsa alla ”pee-mail” i en av rastgårdarna 😉

dsc_2775

Nu är det snart matdax här för de fyrbenta, grytan med dagens hemmakok har snart svalnat tillräckligt för att ätas..

dsc_2765-1

Och för oss tvåbenta är middagen redan avklarad och nu väntar en lugn och härlig hemmakväll i soffan framför teven med något gott att dricka till såklart 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized