Winter wonderland..

Åh vilket fantastiskt väder vi har haft idag!! Strålande sol, 3 grader kallt, snö och nästan helt vindstilla, kan inte bli mycket bättre än så!! 😀 . Detta har vi såklart nyttjat till fullo med utevistelse för alla i stort sett hela dagen och det märks här kan jag lova, tjejerna ligger helt utslagna i soffa och säng och lär så göra resten av kvällen skulle jag tro 😉

Dagen började med en tur till Hyssna för att skriva kontrakt på nya husvagnen. Japp det blev just det vi inte skulle ha, en ny husvagn, vad hände där egentligen? 😉 . Dock är den inte riktigt ny, den är från 2016 men klassas ändå som ny eftersom ingen ägt den innan och nu längtar vi som tokar till 7 april då vi får hämta hem den 🙂

picmonkey-collage1

På vägen hem var det dags för tjejernas belöning, fri lek i fårhagen..

picmonkey-collage

..dock utan min systemkamera som ni kanske ser? Inga bra foton alls och detta var ju såklart tvunget att åtgärdas när vi kom hem, jag menar, detta vädret kan man ju inte bara missa att fota i 😉 . Så efter lite fika så stack vi givetvis ut igen och då i sällskap av systemkameran som till en början var tvungen att fota en fågel i brist på annat..

dsc_0002

Men sedan blev det andra bullar! Tjejerna kom in i andra andningen och bjöd både mig och kameran på en massa godsaker som till exempel snölek..

dsc_0010

..eller en Jill som gärna kör överraskningsmanövrar 😉

dsc_0021

dsc_0035

Ja det är väl inget nytt för någon om vem av tjejerna som har mest energi? Nä precis, Jill tröttnar inte i första laget utan inviterar ofta och gärna till lek och ibland då på de mest udda sätt 😉 😀

dsc_0022

dsc_0051

Men udda eller ej, det funkar bevisligen, inget snack om att hon vet hur man ska få igång sina storasyrror 😉

dsc_0044

dsc_0025

dsc_0012

Haha, ja Jill är minst sagt en fartig tjej men tänk om hon kunde lägga lite av den energin på att börja löpa också? Idag är det exakt 6 månader sedan förra löpet startade och jag är rätt övertygad om att det snart är dags men man vet ju aldrig, denna tjejen tycker ju om att hålla sin matte på halster, har ju hänt förr om man säger så 😉

dsc_0037

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized