Blaffornas tid är förbi!

Efter dagens promenad i dis & dimma..

dsc_2812

..så vidtog det veckoliga ”skitgörat” på schemat! Ja med andra ord bajsplockning tillsammans med min ypperliga hjälpreda.. 🙂

 Bildresultat för stallgrep

Nu ser han säkert inte mycket ut för världen men låt inte skenet er bedra! För när det kommer till att plocka hundbajs så är han bokstavligt talat ”skitbra” 😀 😀 . Borta är det där momentet att plastförsedd, handgripligen och böjd som ett upp- och nervänt U plocka varendaste nummer två i hela trädgården.  Ett minst sagt tidsödande skitjobb när man som vi har tre hundar som inte alltid gör oss tjänsten att utföra ”ryggkrökning”på deras promenader om man säger så ;). Men nu var det inte just min hjälpreda vi skulle tala om utan snarare blaffor eller rättare sagt avsaknaden av dem! Det var något jag till min glädje upptäckte när jag gick på min skitrunda, blafforna var borta och ersatta med allena perfekta ”ryggkrökningsresultat” 😉 . Kan man bli annat än supernöjd? Nej skulle inte tro det och det är inget snack om att hemmagjort hundfoder är något som passar denna pigga och glada tjej som ”hand i tassen” 😀

028 (2)

Och om ni nu orkat er igenom allt skitprat och därmed hela vägen hit så kan jag bara tacka er det allra ödmjukaste, ni är nästan värda en guldstjärna för den prestationen! Inte illa att  ha snälla läsare som härdar ut ett helt inlägg om ”ryggkrökning” och dess konsekvenser 😉 😀

Ha det gott alla!

 

Kategorier:Uncategorized