19,9 kg!!!

Nu ska man ju inte tala om damers vikt 😉 men detta kan jag ju inte på villkors vis låta bli att dela med mig av! Dagens vägning av Zelda ledde till ett litet, eller nja, snarare ett stort glädjefnatt då vågen visade på hela 19,9 kg 😀 😀 . Ja det blev allt en liten segerdans där i badrummet 😉 .  Och ursäkta språket nu men jag är så JÄKLA glad för detta!! För drygt 3 år sedan fick hon, som de flesta av er vet, diagnosen EPI ( exokrin pancreas-insufficiens) och vägde då endast 15,3 kg och var i allmänt dålig kondition. Men hon har repat sig och sakta men säkert kommit tillbaka med x antal dippar på vägen. Men efter foderbytet till hemmalagad hundmat i mitten av december så har vägen varit spikrak uppåt, både vad det gäller vikt och muskelstatus. Så även om det emellanåt kan kännas lite ”meckigt” att göra egen hundmat till henne så uppväger ju detta helt klart saken, bara det bästa såklart för sessan vår ❤

dsc_0091

Nu blir det allt lite firande här ikväll såklart, ett sådant rekord ska ju helt klart uppmärksammas innan vardagen av ”hundmatslagning” tar vid igen imorgon 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized