”And away they go”

Snö i kombination med fri lek på den stora ängen nedanför vår gård ledde till en riktig rivstart idag..

dsc_0001

..som raskt följdes av en yster lekstund..

dsc_0084

..men inte sessan inte idag! Visst hade hon ett litet öga på småsyrrorna..

dsc_0010

..men allra mest på mig, ja detta är minsann mattes tjej det! ❤

dsc_0021

Gladaste sessan i världen om det nu inte syns? 😉 . Och här har vi ytterligare en glad skit, Tindra! En tjej som nu mår toppen efter sänkningen av sin medicin..

dsc_0070

..en åtgärd som visade sig vara helt rätt efter svaren på sköldkörtel-proverna igår. Hon låg alldeles för högt i medicinering enligt veterinären och ska nu kvarstå på endast 1,5 tablett på morgonen 🙂 . Så härligt att se henne så pigg & glad igen, mattes lilla snö-nos 😉

dsc_0040

Och om vi nu kallar Tindra för ”snö-nos” så kan man ju inte annat än att kalla Jill för ett ”snömonster”. Detta vädret är minst sagt hennes melodi, ligger ute i trädgården hela tiden, ja hade hon fått bestämma så hade hon med all säkerhet tillbringat natten där också 😉 .  Och så ska det snöbadas i parti och minut, en aktivitet som lämnar sina tydliga spår 😉

dsc_0067

Men nu myser vi alla inne i stugvärmen igen, eller rättare sagt nästan alla. Jill har som vanligt intagit sin plats ute vid grinden och ser ut att njuta av varenda snöflinga som dalar ner över henne 🙂

040

Ha det gott alla!

 

Kategorier:Uncategorized