Vårkänslor!

Trots lite snö på backen och mycket kalla nätter så fick vi idag iallafall en liten försmak på vad som komma skall! Ja att inte våren är alltför långt borta kändes verkligen, solens strålar värmde oss riktigt skönt på promenaden till glädje och njutning för både två- och fyrbenta 🙂

dsc_0001-7

dsc_0001-4

Och för mig och min kamera var detta extra kul! Ja för det går ju inte att förneka att det blir så mycket bättre foton i detta ljuset och Jill kände nog på sig detta och var lite extra tillmötesgående för en gångs skull 😉

dsc_0001-6

”The Black Beauty” 😉 ❤

dsc_0001-10

”Partners in crime” 😉

dsc_0001-8

”The new beach fashion” 😉 😀

dsc_0001-9

”Partners in crime, part two” 😉

dsc_0001-5

”I´m sexy and I know it” 😉

dsc_0001-3

Japp, en härlig tur blev det som synes, likaväl på svenska som på engelska 😉 . Men nu tillbaka till ordningen och därmed rätt språk också, får ju finnas vissa gränser för utsvävningarna här på bloggen eller? 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized