Zelda vid tangenterna!

Att jag är en snygg tjej har jag vetat länge, inget fel på självförtroendet här inte 😉 ,  och det kommer väl inte som någon överraskning för er heller skulle jag tro 😉 . Men nu är det verkligen offentligt då jag igår fick vara fotomodell för en dag!! Äntligen har det gått upp för alla vad min rätta uppgift här i livet är men nu var min premiär inte direkt på en ”catwalk” utan snarare på en lite enklare plattform..

dsc_0065

Men alla ska vi börja någonstans och varför inte då med att agera foto-objekt för studiematerial för Canineopatutbildningen på mattes jobb? Kanske inte det direkt mest glamorösa men jag är inte kräsen så här i början av min karriär och tur är väl det då vissa foton är av en känsligare natur 😉 😀

dsc_0044

Det fotot glömmer jag fort och tackar gudarna för att mitt ansikte är dolt här, vad ska grabbarna tro annars om min image? 😉 . Nej, då är detta betydligt bättre där jag njuter av lite tass-massage, även om jag skulle tänkt på att ha putsat mina mockasiner lite innan fotograferingen ser jag  😉

dsc_0051

Tufft jobb att vara fotomodell som ni ser..

dsc_0031

Inte läge att krångla, oavsett positioner, utan bättre då att titta bort och fokusera på andra saker och härda ut, matte lovade ju en trevlig belöning efteråt och hon höll vad hon lovade! Fri lek i hagen..

dsc_0001-2

..följt av ett kycklingben när vi kom hem igen 🙂

Nospussar till er alla ❤

Kategorier:Uncategorized