Då var det söndag igen..

Ni vet det där talesättet ”att veckan består endast av måndagar och fredagar” kan knappast vara mer sant!! Helgerna går alldeles för snabbt och denna har definitivt inte varit något undantag. Men en tröst i det hela är att man iallafall har haft kul, som igår då vi mötte upp Malin, Anders & Freja vid Bexells stenar i Grimeton för en härlig promenad i kombination med kulturinslag, aldrig fel med lite berikning sådär en lördagseftermiddag ;). För mig och Malin blev detta dock lite av en repris då vi var där i somras men för gubbarna våra var detta en ny upplevelse eftersom att tolka alla inristade talesätt på stenarna inte är det lättaste precis 😉

dsc_0047

Först och främst ska man lokalisera dem, sedan tyda och slutligen förstå innebörden. Ingen enkel uppgift alla gånger då det här med punkt och kommatecken bevisligen inte låg högst på prioriteringslistan i slutet på 1800-talet 😉

dsc_0050

Men kul är det oavsett, ja lite av ett detektivarbete faktiskt som vi redan nu har bestämt att vi ska fortsätta med då bokskogen här grönskar framåt vårkanten 🙂 . En utflykt att se fram emot och jag tror att söta Kitunes-flickorna Zelda & Freja här håller med 🙂

dsc_0052

Efter vår kulturella promenad gick färden vidare hem till Anders & Malin där vi bjöds på grillpremiär, så himla mumsigt och sedan slängde vi ett öga eller två på Mellon. Inte så kulturellt det kanske men det gäller ju att hålla sig ajour med vad folk runt omkring snackar om 😉 .  Tack våra goa vänner för återigen en härlig dag och kväll tillsammans ❤ 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized