Söndag på Ögärdet!

Inte direkt en lockande eller upphetsande rubrik utan helt enkelt ett inlägg om en vanlig söndag här hos. Och det är jag fullkomligt nöjd med, rätt skönt faktiskt emellanåt att bara ta dagen som den kommer och fotomotiven likaså 😉 .  Men inte var det lugnt inte vid lunchrusningen här vid fågelbordet..

dsc_0021

Ja här finns det faktiskt fog för uttrycket ”drive-in” eller snarare kanske fåglars version av detta, ”fly-in”? 😉 . Trafiken var iallafall tät även om en del faktiskt snällt väntade på sin tur..

dsc_0001

..och en vettig tanke när det ser ut så här runt middagsbordet..

dsc_0020

Zelda brydde sig inte ett smack om detta att ha en ”fly-in” några meter ifrån sig utan hade det som synes rätt så skönt ute på frukostaltanen..

dsc_0009

Fåglarna var som sagt inte ett dyft intressanta men däremot så gäller det att alltid att ha koll på sina småsyrror och gärna då från ett upphöjt ställe, sessa som hon är 😉

dsc_0008

Och hittade de på nåt intressant då? Nja inte precis, Jill luktade av syrenrabatten..

dsc_0010

..och Tindra bara satt där rätt upp och ner..

dsc_0007

..men något hade hon minsann i tankarna för det tog inte lång tid innan hon letade upp Jill och bjöd in till lek..

dsc_0018

Dock en inbjudan som synes inte föll Jill i smaken denna gång 😉

dsc_0016

Nej, får Jill bestämma så är promenad nummer ett..

dsc_0067

..tätt följt av spaning efter vilda djur..eller snarare tvärtom kanske? 😉

dsc_0068

Och nu när vi ändå är inne på ämnet ”Jill” så kan jag meddela att vi fortfarande går i väntans tider, med andra ord, inget löp ännu! Ja denna tjej kan sannerligen detta med att testa sin mattes tålamod, tror ta mig sjutton att hon känner på sig att jag väntar och väntar och gör därför tvärtom, min söta lilla retsticka 😉 ❤

024

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized