Eurasierhelg 2017?

Ja vad tycker ni? Vill ni att vi anordnar en eurasierhelg igen? Finns lusten hos er att även i år tillbringa en helg med oss ute i ingenstans?  Hihi, ja det är klart att vi ska ha en eurasierhelg och jag hoppas verkligen då att ni hade svarat ja på föregående frågor 😉 . Planeringen är redan i full gång och jag kan redan nu berätta att det blir ett flertal nyheter i år, både vad gäller föreläsare samt utställningen och det ska bli såå kul att få berätta för er om detta lite längre fram! Inget datum är dock spikat än, inväntar fortfarande bekräftelser från några olika håll MEN datumet kommer att släppas under kommande vecka så ha en liten extra koll på min blogg, ja om det är så att ni vill komma vill säga och behöver en stuga, för stugorna brukar gå åt som ”smör i solsken” 😉

Annars så har vi haft en pyssel-söndag här, Hasse har grejat i ladugården och jag i trädgården. Man får ju lite extra energi när solen visar sig, även om den inte kom till oss förrän framåt eftermiddagen. Men bättre sent än aldrig som det sägs, jag njöt och tjejerna likaså 🙂

DSC_0003

Vårblommorna börjar göra entré lite här och var i gräsmattan, ett faktum som var tvunget att dokumenteras såklart 😉

DSC_0004

DSC_0006

Och dagens långis med tjejerna blev inte förrän framåt kvällskanten, ja tänk att det är ljust så länge på kvällarna nu att man hinner med sådant lite senare, så härligt! 🙂

DSC_0006 (1)

Nu puttrar en gryta hemmagjord hundmat återigen på spisen, ingen ovanlig företeelse här på söndagskvällarna och om man nu ska hitta någon nackdel med hemmagjort så är det väl just det att det tar slut alldeles för fort 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »