Julafton eller?

Ja det var ju frågan när man tittade ut från husvagnen på påskaftons morgon!!

DSC_0042 (1)

DSC_0044

Det hade ju lika gärna kunnat vara jul som påsk när snöflingorna dalade ner från himlen och termometern visade på knappa 2 plusgrader, brr…säger jag bara! Men vi tog fasta på talesättet; ”det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder” och gav oss av till Hemmeslöv strand med hela flocken och jag kan väl lugnt påstå att det inte direkt var någon trängsel där denna dag 😉

DSC_0053

DSC_0055

Kanske inte så förvånande, många anser nog att det finns bättre sätt att tillbringa en påskafton än på en blåsig strand i både regn och snö, konstigt folk va? 😉 . Men det får nog stå för 2-benta icke hundnördar, våra 4-benta tyckte däremot att detta var toppenkul! Jakten gick över stranden..

DSC_0057

DSC_0058

..med vissa avstickare till havskanten 🙂

DSC_0074

DSC_0065

Och vissa undersökte det blöta lite mer än andra 😉

DSC_0069

DSC_0071

Lilla Goza, förlåt, Noza menar jag 😉 , var härligt täckt av saltvatten, tång och sand efter denna promenad. Toppen tyckte hon, tror dock inte husse och matte var lika förtjusta över hennes tilltag när hon skulle in i bilen igen 😉

Och med ett gäng trötta hundar i bagaget gick färden i snöslasket vidare upp på Hallandsåsen med destination café ”På kanelen” i Boarp..

Bildresultat för cafe på kanelen

Riktigt mysigt som ni ser, en härligt gammaldags stil med rimliga priser och där värmde vi upp livsandarna innan vi åkte hem till campingen igen för att förbereda vår gemensamma påskbuffé 🙂 . En buffé som hade allt ett påskbord kan tänkas ska ha och som toppades med Sivs mumsig påsktårta..

DSC_0045

Och med snö och kyla utanför husvagnen så värmde sällskapet denna påskaftons kväll desto mer, tack alla våra fina vänner för att ni finns i våra liv, ni är toppen  ❤

Påskdagen grydde och det konstigt nog med sol på en klarblå himmel, tala om omväxlande väder!! Detta gjorde ju tanken på utflykt en aningens mer lockande och därför blev det en tur till Torekov samt Norrvikens Trädgårdar men mer om detta i nästa inlägg 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized