4 dagar sedan sist..

Att jag bara sprutar ut inlägg nuförtiden kan väl knappast någon påstå, nej ni får helt enkelt nöja er med det lilla ett tag till 😉 . Men bara för att jag inte skriver så betyder det absolut inte att ingenting händer, nej ett flertal promenader har såklart hunnits med och många av dem med inslag av rådjursspan…

DSC_0024 (1)

Ja jisses vad många rådjur vi ser på våra promenader och även ute på vår stora äng, något som ofelbart leder till att tjejerna ofta ligger i trådgården och spanar ut över nämnda äng..

 

DSC_0001

Ja när man inte söker skuggan istället då alltså 😉

DSC_0002

Men detta inlägg är inte det enda, nej jag har faktiskt också uppdaterat tjejernas sidor med deras utställningsresultat från Roskilde. Och såklart var det ju extra kul denna gång att skriva in Jills finfina kritiker från båda dagarna som resulterade i att hon, som de flesta av er redan vet, kammade hem det danska certet båda dagarna 😀 . Har fortfarande lite svårt att fatta vad som egentligen hände? Men om jag nu skulle tvivla så räcker det med att kasta ett öga på ”skrytfotot” på väggen i teve-rummet 😉

DSC_0055

Gör inte ont alls att titta på om man säger så 😉 och det har samtidigt lett till att det nu för fullt här letas efter danska utställningar med möjlighet till ytterligare ett cert. För så här är det mina vänner; tar Jill ytterligare ett cert i Danmark så blir hon inte bara dansk champion utan även svensk på samma gång. Ett läge som definitivt är minst sagt inspirerande även om jag vet av egen erfarenhet att jakten på det sista certet kan bli oändligt låång… 😉 . Som sagt, försöka ska vi minsann men oavsett,  i våra ögon redan är en champion ❤

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized