Vi är redo!!

Nu är husvagnen är i stort sett färdigpackad med all tänkbar ”bråte” inför helgens stora begivenhet, Eurasierspecialen i Tidaholm 😀 . Och eftersom jag är med i utställningskommittén så är det långt ifrån bara våra saker som är packade, nej då, många fina sponsor-gåvor till både utställningen samt lotterier ska fraktas med yttersta försiktighet till slutmålet Hökensås camping och där förhoppningsvis glädja många av deltagarna 🙂 . Och på tal om lördagens utställning, är det bara jag som känner mig träffad? 😉 😀

18447423_1732624773419975_3009699270890834573_n

Ja jag vet, utställningsnörd är man allt och eftersom specialens utställning denna gång fått in ca 100 anmälningar så kommer jag definitivt inte känna mig ensam 😉

Tjejerna är också redo och jag tror att de fattar att något är på gång, våran packning av husvagnen studerades ingående av vissa..

008

Ja gud förbjude om de inte skulle få åka med, tror faktiskt att de uppskattar husvagnslivet minst lika mycket som vi eftersom det då bjuds på nya vyer och dofter att spana in från husvagns-inhägnaden titt som tätt 🙂

DSC_0545 (2)

Jag ser jättemycket fram emot denna helg och jag hoppas och tror att den kommer bli lyckad på alla sätt, ja till och med vädret verkar ju vara på vår sida! Så kom gärna fram och säg hej ni bloggläsare som ska dit, ni vet ju troligen hur jag ser ut, tyvärr kan jag inte alltid säg detsamma, ”alla känner apan” ni vet 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »