Livet på landet, inte helt utan komplikationer…

Ja denna vision att ”livet på landet” är detsamma som lugn och ro har idag definitivt krossats för vår Tindra tok!! Saken är den att ett av hennes stora hatobjekt här i världen, ja efter glassbilen då som hon efter flytten hit har förskonats ifrån, har tillfälligt flyttat in och att det är tillfälligt är nog en himla tur egentligen för inte talar vi om ett enda hatobjekt, nej då, hela 10 stycken och detta faktum har ställt livet lite på ända lite för vår lilla tok 😉 . Hon har minst sagt mycket att sköta om nu efter dessa släpptes ut på bete precis bredvid våran trädgård..

DSC_0001 (1)

Och så länge de höll sig på behörigt avstånd och hon kunde ”ta skydd” bakom en grindstolpe så gick det bra, ja för vem kan egentligen se henne där? 😉 😀

DSC_0004

Men när hela flocken sprang omkring glada och ystra som, ja precis 😉 , som ”kor på grönbete”..

DSC_0024

..så var måttet rågat och de fick sig en rejäl utskällning av damen i fråga! Ja inte kan det vara lätt att vara Tindra när man tar sin uppgift som patrullerande polis längs staketet på högsta allvar samtidigt som man lider av en koskräck de luxe 😉

DSC_0013

Ja att hon nu fått sin motion ”big time” är ingen överdrift precis och det lär fortsätta ett tag till för här utförs både täta och regelbundna kontroller av inkräktarna, ja man måste ju ge henne att hon tar sina uppgifter på allra största allvar 😉 .  Men det är inget man kan säga om Zelda, visst tar även hon sina uppgifter på stort allvar men de består av något mycket mycket viktigare i hennes värld och det innebär att njutningsfullt och långsamt ”döda” leksaker 😉

DSC_0010

Jill går dock lite i ”storasyrrans” tass-spår, visst hänger hon gärna med på en utskällning eller två men lämnar smart nog över det energikrävande patrullerandet till den självutnämnda och väljer att istället betrakta det hela lite på avstånd 😉

DSC_0018

Och matte här gör likaså, tittar mer än gärna på dem för visst känns denna syn genuint svenskt på något sätt?

DSC_0011 (1)

Betande kossor, eller snarare stutar i detta fallet, i grönskande maskros-täta hagar kan väl knappast bli mer svenskt eller? Härligt tid vi har framför oss nu!!

DSC_0006

DSC_0001

DSC_0002

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized