Är eurasiern en skeptisk ras?

Ja definitivt om ni nu skulle fråga mig och det gäller rakt av för alla våra tjejer! Ta till exempel detta när man introducerar ett nytt hundgodis, ingen direkt kastar sig över det här om man säger så utan det ska istället noggrant nosas av innan det, och då under ett djupt övervägande, eventuellt ska avsmakas 😉 . Ja att anklaga någon av våra eurasier för att kasta sig över mat/godis kan nog anses som en aningens orättvist 😉 , visst finns det ett visst intresse men det präglas ofta av en mycket misstänksam min, ja man vet ju aldrig, matte kanske tänker förgifta oss 😉 . Och detta handlar inte bara om mat/godis i olika former, nej då, det kan även gälla för bad på nya ställen för inte badar man på okänd mark, nej inte om man heter Jill då vill säga 😉 . Hon fullständigt ger sig hän i sina ”kända vatten”..

2016-07-22 22.26.28-1

Bildresultat för zetills kennel

.. som synes oavsett årstid men nya, nja, det är inte alls lika kul. Då ska det minsann trugas både högt och lågt för att hon så mycket som skulle doppa en tass eller två i det okända blå 😉

Ja våra tjejer mottar egentligen det mesta här i livet med en viss skepsis, de kastar sig inte direkt i famnen på nya bekantskaper antingen de är två- eller fyrbenta, nja där finns faktiskt ett undantag om sanningen ska fram och det är om man heter Zelda som givetvis alltid tar tillvara på varenda möjlighet som erbjuds till lite gos..

209

..eller lek med snygga grabbar 🙂

Bildresultat för zetills kennel

Men ovanstående får helt och hållet stå för Zelda, Tindra och Jill umgås allra helst med känningar och nummer ett där är helt klart lek med känt folk, med andra ord ”syrrorna” 🙂

0101

DSC_0018

Bildresultat för zetills kennel

Kategorier:Uncategorized

2 svar »

  1. haha, samma med Ino, stor skepsis till hundgodis över huvudtaget och även foder – ska vara jäkligt hungrig för att testa nått nytt. Fast idag! – just idag när han fick smaka lite grädde från husses finger – inte just någon tvekan där! Slurp sa det och mer ville han ha.