Kanske inte mitt smartaste drag..

Ja nu är det ju så att utställning i dagarna två väntar till helgen och då kanske inte det egentligen är så himla smart att åka och bada med hundarna och speciellt inte då två av dem fäller men men, oavsett utställning eller ej, vem kan neka dem denna glädje? 😀

DSC_0079

Dagens utflykt var en riktig höjdare och då speciellt för Jill som blev alldeles lyrisk över kvällsturen till Kalvsjön, hennes absoluta favoritbadställe och jag tror att det syns eller? 😉 . En extra bonus i hennes ögon var också det att Kim var med oss, för när det kommer till att kasta saker så är han definitivt såå himla mycket bättre på det än matte, ja att hon hade stenkoll på honom är ingen överdrift 😉

 

 

DSC_0044

Och stirrar man bara länge nog så lönar det sig…

DSC_0005 (1)

.. i form av pinnar och stenar att jaga efter 😉

DSC_0022

Men såklart var även Tindra & Zelda med men de delar inte riktigt Jills hysteriska glädje utan kör en mer avslappnad stil..

DSC_0001 (1)

DSC_0007

Ja deras filosofi verkar gå mer ut på att svalka magen och den aktiviteten görs bäst lite ”laid back” verkar det som 😉

DSC_0041

Och om man nu mot all förmodan skulle öka på tempot lite så tar man det säkra före det osäkra och blundar, ja fy för vatten i ögonen eller? 😉

DSC_0045

 

Nyfikna åskådare fick vi också efter en stund..

DSC_0017

..eller var de kanske egentligen förundrade över synen av ”fröken fågelben”? 😉 😀

DSC_0052

Det blev en blöt härlig timme i Kalvsjöns vatten, ett perfekt sätt att avsluta en vacker sommardag och om pälsarna här nu skulle rasa efter dagens dopp så kan jag leva med det! Viktigast är ju helt klart lyckliga hundar 🙂

 

Ha de gott alla!

 

 

Kategorier:Uncategorized