Men det är då tusan!

Nu kommer här en liten teori och jag tror med all säkerhet att ni utställningsintresserade med pälshundar kommer att känna igen er och hålla med, det var ju det här med vad som händer när man trycker på ”anmälningsknappen” till en utställning. Den eller de tilltänkta fyrfotingar som man tänkt visa upp har givetvis fram tills detta ögonblick stoltserat med en tät, fyllig och vacker päls men så fort man tryckt ”enter” till en utställning så är jag helt övertygad om att deras hårsäckar sitter som på parad, sneglar på varandra, fnissar lite sinsemellan och sedan unisont utbrister;  nu jäklar så släpper vi den 😉 😀 . Och de är några små luriga rackare de där också, jag menar, det är ju inte så att de ser till att all päls släpper omedelbart, nej då, så enkelt ska det inte vara 😉 . Utan de börjar sitt arbete sådär lite smygande och då ofta koncentrerat till hundens bakben, allt i förhoppningen om att man som matte, eller husse för den delen, ska tro att ”det blir nog inte så farligt den här gången”, jo tjena, hur många gånger har man inte gått på det där tro? 😉 😀 . Så med andra ord, de rackarna har lyckats här igen! De har definitivt satt igång sitt arbete på både Zelda & Jill och de har jobbat på bra måste jag säga och då speciellt när det gäller Zelda. Som ni ser så har de hunnit en bra bit på både fram- och bakben men har nu även avancerat till sidan… 😉

DSC_0015 (1)

Så hon lär med all säkerhet vara en ”naken-eurasier” lagom till utställningen i Tvååker och nej, denna gång går jag faktiskt inte på detta ”att det blir nog inte så farligt” 😀

 

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »