I skuggan av ett plommonträd..

Gårdagen bestod mest av återhämtning för tjejerna här efter två intensiva dagar på utställning och vad kan då vara bättre än att vila i skuggan under ett plommonträd?

DSC_0046 (1)

Där låg dessa två töser och hade det skönt medan den tredje, ja Jill då alltså, hittades som vanligt på sitt favvoställe framför huset 🙂

DSC_0003

Men framåt kvällskanten blev det allt liv i luckan då denna plötsligt dök upp på ängen..

DSC_0001

Ja rävhonan som enligt grannen bor i närheten dök upp och hade jag inte vetat att hon precis fått ungar hade jag trott att hon var sjuk eftersom hon inte har lika mycket päls som vanligt. Men oavsett päls eller ej så väckte hon som synes ett mycket stort intresse 😉

DSC_0002

Idag är det måndag igen men inte har jag jobbat inte, nej då, jag har äntligen SEMESTER!!! 😀 😀 . Och vad gör man då på sin första semesterdag? Jo man tar sig en tur till det stora gula varuhuset, gör en massa nyttiga och även onyttiga inköp för den delen som bland annat ledde till en laddning hundmat. Men mer om det och annat tar jag i nästa inlägg 😉

 

Ha det gott alla!

 

Kategorier:Uncategorized