They´re back..

Ibland är det minsann inte lätt att heta Tindra kan jag tala om och denna dag kommer troligtvis inte minnas som en av hennes bästa precis 😉 . Dagen började illa redan vid 8-tiden i morse då ett av hennes stora hatobjekt återvände…

DSC_0006

Ja precis, vårat gäng med stutar är nu tillbaka på ett par veckors visit och detta gick inte obemärkt förbi utan de fick ganska omgående höra vad Tindra tyckte om detta och säkerligen våra grannar också 😉

DSC_0003

Men inte väckte hennes högljudda protester någon som helst reaktion, nej då! De reagerade precis som talesättet, med andra ord, de var helt ”kolugna” 😉 😀

DSC_0007

Och inte blev Tindras dag bättre precis utan det tog inte lång tid innan hatobjekt nummer två gjorde sin entré.. 😉

DSC_0003 (1)

..som retsamt nog slog sig ner på en stolpe strax utanför vårat staket till Tindras stora förtvivlan! Ja hennes hatobjekt gör det minsann inte enkelt för henne utan snarare tvärtom, som sagt, det är inte enkelt att vara en ”Tindra” emellanåt 😉

 

DSC_0013

Och med detta kan väl ämnet ”hatobjekt” anses avslutat för denna gång och istället backar vi bandet till gårdagens Gekås-besök och några smakprov på aktuellt sortiment 🙂

Detta bildspel kräver JavaScript.

Som den sanna hundnörd man är så kan man givetvis inte besöka detta varuhus utan att kolla in hundsortimentet om utifall att det skulle finnas något man skulle tänkas kunna behöva 😉 . Men för ovanlighetens skull så hamnade inte så mycket i min kundvagn denna gång utan bara lite ”bra-att-ha-saker”..

DSC_0053

Som sagt, inget storinköp av hundsaker denna gång men istället desto mer blandfärs. Ja när man gör väldigt mycket egen hundmat, som då oftast inkluderar just färs, så kan man ju inte annat än att passa på när det står 55,95 kr/kg på prislappen eller? 😉 . Och just av denna färs blev det efter ca 45 minuter i ugnen i 150 grader en ”hund-köttfärslimpa” 🙂

DSC_0056 (1)

 

Ha det gott alla!

 

 

 

 

Kategorier:Uncategorized

4 svar »

  1. Åh! Tror jag måste skicka bud med dig nästa gång du ska dit, de råkar ha mitt favoritläderkoppel..om det nu finns kvar. Naturligtvis köpte jag bara ett :p