London!

I onsdags morse vid ca halv sju så var vi äntligen hemma efter en fantastiskt rolig helg i London. Dock blev hemresan en aningens krånglig, vi skulle ha landat vid halv elva i måndags kväll på Landvetter men problem på Gatwicks flygplats ledde till en massa inställda flyg så vi kom inte iväg hem förrän i tisdags kväll och fick då flyga till Oslo istället med vidare transport med buss till Landvetter. Så som sagt, mycket krångel med allt löste sig ändå bra och vi har med oss en massa fina minnen från en härlig stad! 🙂

PicMonkey Collage

PicMonkey Collage1

PicMonkey Collage2

Som ni ser så blev det mycket kultur med x antal besök på olika museum och olika sevärdheter men har man aldrig varit i London innan så gäller det att passa på. Men visst kan man inte besöka London utan besöka en pub eller två 😉

DSC_0110

DSC_0041

Och som gamla Harry Potter-fan, läs mig & Kim 😉 , så var detta såklart ett måste!!

PicMonkey Collage3

PicMonkey Collage1

Så himla häftigt gjort alltihopa och vi kan inte annat än att varmt rekommendera ett besök här om man har möjlighet!!! 😀

PicMonkey Collage

PicMonkey Collage2

Men trots en krånglig och framförallt låång hemresa så kan vi inte vara mer nöjda med vår härliga lång-weekend i London och vi kommer med all säkerhet åka tillbaka! Vi har ju inte ens sett hälften än tror jag 🙂

Igår hade vi en riktig varm och fin sommardag, ja precis som gjord för en tripp till Kalvsjön. Och exakt detta gjorde jag & Malin, alltså tog med oss alla tjejer dit för lite avsvalkning medans gubbarna våra var på shoppingresa till Tyskland. Och alla fyrfotingar tog oss på orden, ja t.o.m Freja lockades till att bada, och det vill inte säga lite eftersom hon inte gjort det sedan hon var liten valp men det tog hon som synes igen med besked 😉

DSC_0110

Ja det var ett litet smakprov på gårdagens sjö-besök men många fler kommer i nästa inlägg 🙂

Ha det gott alla!

 

 

Kategorier:Uncategorized