Grisfesten 2017!

Då sitter man här dagen efter vår årliga fest med helstekt vildsvin och är en aningens sliten om sanningen ska fram men såå helt klart värt det…igen 😉 . Grisen började grillas redan vid halv tolv och det är ju inte snack om vem eller rättare sagt vad som drar till sig mest folk 😉

PicMonkey Collage

Japp, detta med att vara med när grisen snurrar över elden är helt klart mest populärt och då främst bland grabbarna, måste väl ha något att göra med deras instinkter från urminnes tider att göra kanske? 😉

Men förutom grisgrillning så stod det bland annat tipspromenad och dukning på schemat för oss tvåbenta medan alla 7 hundar roade sig med annat 🙂

PicMonkey Collage2

PicMonkey Collage3

Är faktiskt lite stolt över våra tre tjejer som alltid generöst släpper in andra hundar på sitt revir utan problem 🙂

PicMonkey Collage1

Och ungefär här lade min kamera av, det hände absolut inget när jag tryckte på avtryckaren så därmed blev det inga foton från lekarna till exempel men kanske vissa av er deltagare inte är ledsna för det precis? 😉 . Detta var ju lite av en katastrof för mig, ja ni vet ju att jag fullständigt älskar min systemkamera och definitivt inte kan klara mig utan den. Men idag hittade jag felet, eller jag tror det iallafall för när jag bytte tillbaka till mitt original-objektiv så gick det att fota igen till min stora glädje 😀 . Nu hoppas jag bara att det håller i sig, för saken är den att jag bara absolut måste ha en fungerande systemkamera!!! 😉

Avslutningsvis vill vi rikta ett stort tack till alla er härliga deltagare på Grisfesten 2017 som generöst bjöd på sig själva och därmed gjorde festen till en succé!! 😀 ❤

 

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized