Livet som ”överkörd tvättbjörn”

Publicerat den

Att vara en överkörd tvättbjörn kan inte vara någon höjdare och då speciellt inte om man kommer i Zeldas ägo för då blir livet för denna stackare om möjligt ännu kortare 😉 . För även om damen i fråga vanligtvis är snällheten själv så är denna egenskap som bortblåst när det kommer till leksaker och då speciellt mjuka pipande sådana 😉 . Då kommer hennes mörkare sidor i ljuset, vilka innebär att krossa..

DSC_0001

..kasta..

DSC_0005

..tugga..

DSC_0033

..för att sedan slutligen försöka att slita itu den stackaren 😉 😀

DSC_0035

Ja ni förstår säkert vid detta laget att dessa leksaker inte lever några långa liv här precis men kostar de inte mer än 19,95 :- så kan det vara värt att låta sessan Zelda få leva ut sina mörka sidor emellanåt 😉 😀

 

2 reaktioner till “Livet som ”överkörd tvättbjörn”

  Erika sade :
  8 augusti, 2017 kl. 9:41 e m

  Så härliga bilder 😁
  Alltid härligt o se sina fyrbenta vänner ha roligt och leka.

  zeldatindra svarade:
  8 augusti, 2017 kl. 9:48 e m

  Tack så mycket ☺️
  Ja visst är det härligt!!!

Kommentarsfältet är stängt.