Det ska ju vara rättvist!

Ja om matte nu ska åka och roa sig på det stora gula varuhuset i Ullared så är det väl inte mer än rätt att tjejerna också får sitt roliga eller? Och då i form av en rejäl runda i fårhagen och det var minsann fullt ös från början..

DSC_0004

Men är man inte beredd så hamnar man lätt på efterkälken..

Men hallå, vänta på mig..

DSC_0006

Nu tar jag er snart, jag är ju snabb som vinden och flyger nästan fram.. 😉

DSC_0017

Men attans så varm jag blev, bäst att göra som syrrorna och svalka ner sig lite illa kvickt..

DSC_0025

..och varför inte leka lite i vassen och hämta en sten eller två när man ändå är i plurret?

DSC_0031

DSC_0052

Jag är ju som ni vet den stora badaren i familjen, de andra två är bara vadare eller ibland till och med smygare.. 😉

DSC_0033

Ja de är, om sanningen ska fram, lite trista typer emellanåt! Jag menar, vem väljer egentligen att leta sork när det finns vatten att bada i? 

DSC_0056

Bevisligen så är svaret Zelda på den frågan, hon är minsann lite fin i kanten den där och letar hon inte sork så har hon stenkoll på mig.. 😉

DSC_0047

Och anledning till det är att finns en sak som hon bara inte kan motstå, fin i kanten eller inte, hon ska alltid ge mig en match i kapplöpning..

DSC_0070

Ja som ni förstår så lämnade jag ett trött gäng här hemma när jag gav mig iväg till Ullared för att försöka få ihop saker till eurasierhelgens ”goodie-bags”. Men om sanningen ska fram så tycker jag att detta med shoppíng egentligen inte är så himla kul men med härligt sällskap i form av goa Malin så gick det som en dans 🙂 . Och jag tror att vi i stort sett fick med oss allt eller vad tror ni? 😉 😀

DSC_0199 (1)

Tack än en gång bästa Malin för ett härligt sällskap och all hjälp ❤

Ha det gott alla!

 

Kategorier:Uncategorized