Pst, ni glömmer väl inte?

Tänkte bara lägga ut en liten påminnelse inför vår eurasierhelg den 15-17 september! Vi har ju förmånen att ha duktiga Canineopaten Christina från Hagas Hundvård på plats. Och för er som inte vet vad en Canineopat är/gör:

En Canineopat ska förbättra hundens hälsa och rörelseförmåga genom behandling och rekommendationer om fysik träning. I yrkesrollen ingår främst undersökning och behandling med syfte att bota, förebygga och lindra sjukdom eller skada. Problemen finns främst i rörelseapparaten med dess stödjeorgan, det vill säga skelett, leder, muskler, senor och ligament samt nerver. En Canineopat bedömer också hundens förmågor och funktion såsom motorik, styrka, rörlighet och smärta. Canineopatens kunskapsområde täcker det mesta som klassas inom ”problem i rörelseapparaten” såsom anatomi, fysiologi, massage, mjukdelar, biomekanik, rörelseanalys, träning och friskvård.

Hon erbjuder era hundar en ”prova-på-massage” för 200 kr (swish/kontanter) under eurasierhelgen, ett ypperligt tillfälle att få sin hund kollad, så varför inte ta chansen att säkra eran tid till henne redan nu genom att kommentera här, under inlägget på facebook eller genom ett pm till mig via messenger 🙂 . Visst kan man, i mån av tid, boka på plats men varför chansa? 😉

img_0054-1

Kategorier:Uncategorized

2 svar »