SSUK Höganäs 9/9-17

Då är vi hemma efter en helg i ”Skåneland” och inte har det vädermässigt varit den bästa av helger 😉 . Men med ett toppensällskap som vi hade gjorde ju allt soligt och glatt och inte kan man direkt klaga på resultaten heller 🙂

Regnet vräkte ner hela fredagsdygnet i Röstånga där vi bodde över helgen samt slutade ungefär samtidigt som vi svängde in på parkeringen vid SSUK´s utställning i Höganäs. Och detta höll faktiskt i sig till vi var färdiga, det ni! Och det gör ju det såklart mycket roligare att fota och fotandet började i eurasiernas valpklass och först ut var två fina brorsor …

DSCN1057

DSCN1068

Sorschies Wi Lexus, excellent HP

DSCN1078

DSCN1075

Sorschies Wi Lillen, excellent HP, bästa hanvalp samt BIR-valp 🙂

DSCN1083

DSCN1084

Tikvalparna stod nu på tur..

DSCN1087

..med Coryana´s Trixie, excellent HP, bästa tikvalp samt BIM-valp 🙂 ..

DSCN1091

DSCN1094

..samt Sorschies Wi Luna, excellent HP

DSCN1096

DSCN1095

Då var alla söta goa valpar färdiga och hanklassen startade med juniorklass..

Lion, very good

DSCN1101

DSCN1114

DSCN1116

Öppenklass hanar..

Leiionspitz Cheerful Xantu, excellent CK

DSCN1118

DSCN1123

DSCN1127

Med detta var vi framme vid tikarna och det startade med juniorklass..

Sorschies Wi Kiwi, excellent CK

DSCN1136

DSCN1138

Öppenklass tikar..

DSCN1140

Coryana´s Kimmy, excellent

DSCN1155

Kitune´s Lovely Freja, very good

DSCN1145

Sist ut var tikarnas championklass som bestod av våra två naken-fisar, med andra ord, Jill & Zelda 😉 . Jag hade inga som helst förväntningar p.g.a avsaknad av päls men ibland kan man bli förvånad! Båda tjejerna fick varsitt excellent med CK och därmed fick vi delta i bästa tikklass tillsammans med juniortiken och resultatet samt pälsfattigheten hos våra töser ser ni här 😉

DSCN1162Foto: Malin Nilsson

Avslutningsvis..

BIM med CERT, Leiionspitz Cheerful Xantu & BIR med CERT, Sorschies Wi Kiwi 😀

DSCN1170Foto: Malin Nilsson

Idag fortsatte vi på samma tema, alltså den internationella utställningen i Eslöv, men mer om detta i nästa inlägg. Ett inlägg som ni troligtvis snällt får vänta på tills imorgon, ja jag har ju faktiskt andra saker att göra än att sitta här 😉

Ha det gott alla!

 

 

 

 

Kategorier:Uncategorized