Mitt lilla glädjepiller!

Oavsett hur trist allt kan kännas ibland så är det som bortblåst när man ser en sådan här syn ❤

DSCN0842

Sessan Zelda, mitt underbara pigga och glada hjärtegryn som snart är 8 år gammal men visar inga som helst tecken på att tackla av. Är idag, trots sin EPI, piggare än någonsin och slår de andra två på tassarna i eurasier-race varendaste gång 😉

DSCN0815

Ja att matte-hjärtat bankar lite extra för denna dam kan jag inte sticka under stol med..

DSCN0818

..kanske p.g.a allt vi tillsammans gått igenom eller att hon är vår första eurasier, inte vet jag? Men våran ”first lady” är hon allt på många sätt men de andra två är såklart precis lika värdefulla! Våran alldeles egna ”bad-anka”…

DSCN0862

..går inte av för hackor hon heller ❤

DSCN0871

Och icke att förglömma flockens stora clown, som allt som oftast går sina egna vägar, oavsett om det handlar om att gärna sitta en i soffan eller att undvika mattes fotande genom att vända andra sidan till 😉

DSCN0860

Så egentligen har jag tre ypperliga glädjespridare på helt olika sätt och det kan man inte klaga på precis 😀 ❤

 

Ha det gott alla!

 

 

Kategorier:Uncategorized