Ja, var ska man börja?

Har nu landat här hemma igen vid köksbordet efter återigen en helt fantastisk eurasierhelg! Faktiskt den 4:e i ordningen men inga som helst tecken på slentrian inte utan vi har haft det precis lika roligt som tidigare år 😀 .

Dock så startade det vädermässigt inte så himla bra i fredags utan åskan med tillhörande regn vandrade fram och tillbaka över Överlida camping hela eftermiddagen samt en del av kvällen, ja att det var blött syns väl tydligt här? 😉

DSCN1404

Men inte vilande det några sura miner för det utan det minglades för fullt bland både två- och fyrbenta 😀

DSCN1375

DSCN1384

DSCN1383

DSCN1409

Tanken var ju att det skulle vara ringträning på fredagskvällen men intresset för det när regnet öste ner var minst sagt svalt så den sköts till på lördagen och vi hade en mysig kväll i tältet istället 🙂

DSCN1397

DSCN1424

DSCN1401

DSCN1422

DSCN1408

Och ärligt talat så var jag allt rätt orolig om våran tumme med vädret skulle ta slut denna gång? Tanken på att tillbringa hela helgen ute i regn och åter regn kändes inte kul alls men något gott har man nog gjort för när vi vaknade upp på lördagsmorgonen så möttes vi av denna syn! 😀

DSC_0243

Sol varvat med lite moln och helt vindstilla! Detta var inte direkt vad vi hade trott men det var bara att tacka och ta emot samt njuta av vad vädergudarna tänkte bjuda oss på 😉 😀

Så lördagen blev en härlig dag ute i solskenet..

DSCN1532

..men mer om detta i nästa inlägg 😉

Ha det gott alla!

 

Kategorier:Uncategorized