Bildbomb från i lördags!

Japp, nu har äntligen jag hunnit gå igenom alla foton från i lördags och det var många kan jag tala om! Ett trevligt besvär om än väldigt tidskrävande 😉 . Men finns det många fina hundar att fota så blir det otaliga bilder och icke att förglömma alla härliga mingelbilder där det, i mitt tycke, syns att deltagarna har roligt och det värmer mitt hjärta ❤

Lördagen grydde med en efterlängtad sol och vid halv elva startade första föreläsningen med Linda & Sofi Karlsson från Twintrim 🙂

DSCN1434

De delade med sig av många matnyttiga tips om hur man ska sköta en eurasier-päls och jag tror inte jag är ensam om att fått en ny motivation att ta mig an tjejernas päls 😉 . Under föreläsningen tog jag som vanligt tillfället i akt att smyga runt med kameran i högsta hugg..

Fanta spanar efter husse 🙂

DSCN1428

Jezzi & Linux snackas vid 🙂

DSCN1446

Rajah

DSCN1451

”Baklucke-tittare” 😉

DSCN1454

Ljuvliga Sorschies-bebisar ❤

DSCN1432

DSCN1464

DSCN1457

Vid tolv var det lunchdags och ett ypperligt tillfälle för alla att mingla runt..

DSCN1472

DSCN1476

Loppan & Mocca lattjar 🙂

DSCN1501

DSCN1433

Linux

DSCN1459

..njuta av massage utförd av Christina Haggren från Hagas Hundvård..

DSCN1482

 

..testa agilitybana med lite olika framgång 😉

DSCN1466

DSCN1468

DSCN1471

Vid halv två var det dags för nästa föreläsning som handlade om hundspråk med Julia Liljekvist från Liljetassen 🙂

DSCN1480

En mycket intressant föreläsning och minst lika välbesökt som den förra och jag tror att många fler än mig fick sig en aha-upplevelse 🙂 . Men i ärlighetens namn så tror jag att föreläsningar överlag är mest uppskattat av oss tvåbenta, våra pälsklingar hade inte riktigt samma fokus utan fann andra saker betydligt mer intressanta 😉

DSCN1473

DSCN1481

DSCN1483

DSCN1444

DSCN1475

DSCN1513

Zeb

DSCN1488

Elsa

DSCN1517

Efter Julias föreläsning så körde vi direkt vidare med ringträning, ja det är minsann ingen semester att vara på en eurasierhelg om någon nu trodde det? 😉

DSCN1521

DSCN1527

DSCN1523

DSCN1526

En, som ni ser, välbesökt träning och framförallt nyttig inför den stundande skojutställning ”Överlidahunden” men rapport från den får ni allt vänta på! Jag har ytterligare ett stort gäng foton att gå igenom innan jag är redo för detta inlägg. Men som man säger, ”det som väntar på nåt gott” eller? 😉

Ha det gott alla!

 

 

 

 

Kategorier:Uncategorized