Inte så oskyldig som hon ser ut..

Om man nu endast skulle se till detta foto så skulle man kunna tro att vår alldeles egna ”Tindra tok” är precis lika oskyldig som ett barn..

DSC_0015 (2)

Jag menar, här sitter hon och ser så där söt och snäll ut som bara hon kan men skenet bedrar! Om sanningen ska fram så förpestar hon tillvaron rejält här nu och då främst för Jill, eller rättare sagt hennes utvalda för tillfället. Ja finns det ingen hane att ”åka tåg” med så får man ta det som finns och uppvakta på de mest möjliga och omöjliga sätt 😉

DSC_0014 (2)

Ja stackars Jill, hon har det inte lätt just nu men försöker ställa upp så gott hon kan, snäll syster som hon är 😉 . Zelda däremot, tycker som synes att de är minst sagt pinsamma och ser ut att helst vilja sjunka genom jorden 😉

DSC_0016 (2)

Tur då att det finns saker som kan distrahera, ja iallafall en liten stund och vad kan då vara bättre än en ekorr-spaning? 😉

DSC_0262 (2)

Eller om ni frågar Jill, platser som hon definitivt får vara ifred på står högt i kurs just nu 😉

DSCN1737 (2)

Japp, så är läget hos oss just nu! Ett syndens näste minst sagt och troligtvis drar Tindra snart med sig resten av gänget och då kommer ”tågen” gå tätt här kan jag tala om, ”SJ, eat your heart out” 😉 😀

 

Ha det gott alla!

 

Kategorier:Uncategorized