Snart är vi redo!

Nu pågår förberedelserna för fullt inför vår resa till Åland på fredag! Gårdagen började vi med att åka till veterinären för att få underskrift för avmaskningen och efter det stod det rastning på schemat och den gjordes på gamla jaktmarker, ja precis, stranden i Kalv 🙂

DSCN1814 (2)

Ett underbart ställe man återigen kan nyttja efter att campingen nu har stängt och det tog inte lång tid innan Jill var i plurret, ja det var väl inte någon som trodde något annat eller? 😉

DSCN1825 (2)

Zelda & Tindra var minst lika nöjda, även om det inte hade ett dugg med vatten att göra 😉

DSCN1846 (2)

090

Väl hemma igen så var det dags för lite vila innan jag plockade fram alla bad-attiraljer, en aktivitet som brukar leda till att alla hundar helt plötsligt är puts väck 😉 . Men den som söker ska finna och både Zelda & Jill fick sig, något ovilligt, både ett bad och en blåsning. Det tog dock sin lilla tid, såpass att mörkret hade lagt sig utanför fönstren när jag var klar och det enda ljuset som syntes på himlen var det här 🙂

DSCN1802 (2)

 

Ha det gott alla!

 

Kategorier:Uncategorized