Känsliga läsare varnas!!

Saken är ju den att långt ifrån alla uppskattar blodiga foton, snarare mycket få troligtvis 😉 , och just av den anledningen tänkte jag som så att det nog är säkrast att redan i rubriken varna er för att kika in här!! Som sagt, blodigt värre som synes men mumsigt som attan, ja om ni frågar tjejerna då alltså 😉

DSC_0326

Ja tänka sig, det finns ju faktiskt vissa fördelar ändå med älgjakten och det faktum att man har en jagande chef som snällt fixade två älghjärtan till mig, tack än en gång Linda ❤ . Dessa har nu kokat en stund och ska snart tärnas ner till utställningsgodis till tjejernas stora förtjusning 😉

Och på tal om förtjusning, samma känsla fick jag när postlådan tömdes idag och detta låg inuti 🙂

DSC_0325

Ja att Jill nu också kan lägga till titeln Finsk Utställningschampion vet jag såklart redan 😉 men inte blir glädjen mindre för det när diplomet äntligen dimper ner i lådan och likaså när man kan läsa det svart på vitt hos SKK 😀

Screenshot_20171016-170451

Nu fattas bara hennes titel som Nordisk Utställningschampion, den vill vi såklart också ha registrerad men det ska tydligen göras på pappersblankett? Det är ju lite krångligare men väl värt besväret för då får vi ju ytterligare ett diplom att pryda ”skrytväggen” med, ja tänk vad hon kan vår alldeles egna lilla ”trippel-svamp” 😉 😀

DSC_0040

 

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized