”Keeurasier-gänget”

Nu tycker ni kanske att det är en konstig rubrik? Men har ni aldrig hört talas om ett keeurasier-gäng kanske? 😉 . Om inte så ska jag då förklara för er att om man promenerar med ett gäng hundar som består av två delar keeshond och tre delar eurasier så måste väl ändå resultatet bli ett ”Keeurasier-gäng” eller? 😉 😀

Och detta var precis vad som utspelade sig här igår då Siv & Roger med sina kees-tjejer kom för att lämna sin husvagn hos oss över vintern och när den väl var ”vinter-nattad” så gav vi oss av i det sista dagsljuset in i skogen och där fanns mycket att spana in…

DSC_0001

DSC_0004

DSC_0018

DSC_0016

Många grus- och gräsvägar att springa på..

DSC_0008

DSC_0021

..dock är det ofelbart så att när solen börjar gå ner så gör min kamera detsamma 😉 . Alltså, skärpan på fotona blir betydligt sämre så fort dagsljuset sviktar och då speciellt på rörliga motiv men jag tror nog att ni ser vad de föreställer ändå? 😉

Framåt kvällskanten så tändes grillen och det troligen för sista gången denna säsongen. Alltid lika gott med grillat oavsett årstid så man ska aldrig säga aldrig, kanske händer det igen 😉

 

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized