Kan ju inte låta bli!!

Detta är absolut inte för att skryta och gratulera behöver ni definitivt inte göra, fina gratulationer i massor har vi redan fått men får man ett vackert diplom i postlådan som dessutom är prytt med några spetsraser så måste man ju bara dela med sig eller? 😉 . Visst är det fint? ❤

DSC_0362

Detta var som ni förstår dagens höjdpunkt men gårdagen var inte illa den heller! Först en tur till stranden i Kalv som ni kanske läste om i mitt förra inlägg?

DSC_0034

Och efter det direkt vidare till UPH och bästa canineopaten Marie-Louise för ”check-up” av tjejerna. Zelda fick som vanligt klartecken, inga bekymmer där inte 🙂 . Jill var stenhård i sina muskler bak, troligtvis ett resultat efter allt ”porrande” här den senaste 😉 , men inget som inte lite massage rådde bot på 🙂

DSC_0356

Vid genomgång av Tindras så stod det klart att hennes bogar var fortsatt bra men lite knaster på vänster sida och lite muskeltapp på höger bak gjorde först Marie-Louise lite fundersam?

DSC_0353

Men orsaken fanns i ryggmusklerna, en ömhet mitt på ryggen som troligtvis lett till detta. Ja att hundar kompenserar vid smärta är ju ingen nyhet men lite laser på detta i dagsläget..

DSC_0354

..och ett återbesök längre fram så ska det säkert bli ordning på damen i fråga 🙂

 

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

9 svar »

  1. Grattis! Och verkligen fint diplom!
    Tur att ni kunde fixa vovvarna så dom mår bättre! 🙂

  2. Åh vad fint diplomet var! Jag kan inte bestämma mig om jag ska ansöka om det nordiska eller inte..men blev lite sugen när jag fick se diplomet och var finare än de ”vanliga” championatdiplomen!!

  3. Ja det är ett vackert diplom! Fint med akvarellmålning på hundarna, och så spetsar på ❤