Skärpning Eurasierklubbens medlemmar!

Nu är det hög tid att vi alla 567 stycken eurasierfrälsta medlemmar i Svenska Eurasierklubben tänker till en extra gång på att engagera sig för vår ras bästa, om vi nu vill ha kvar en aktiv och levande klubb vill säga!! För om sanningen ska fram så går klubben just nu på knäna p.g.a. allt för få som vill dra sitt strå till stacken, detta leder till att allt fler sitter på ”dubbla stolar” och hur länge orkar någon det? Det saknas folk på många olika positioner, positioner som inte kräver mer än ett intresse för rasen samt en vilja att hjälpa till, det är faktiskt inte svårare än så!  Och jag är övertygad om att ni finns därute men det räcker inte att bara att vilja, man måste aktivt ge sig till känna för hur ska vi annars kunna veta vilka ni är? Och det behöver inte vara svårare än att till exempel mejla sitt intresse till vår ordförande Charli (ordforande@eurasierklubben.se) så vidarebefordrar hon detta till rätt person…

För visst vill vi väl alla ha en klubb som jobbar för rasens bästa? Få Eurasierbladet i postlådan? Ha möjlighet att årligen delta i Eurasierspecialen? Läsa information om avel & valpar? Ja denna lista kan göras hur lång som helst men detta är inget som sköter sig självt utan drivs helt ideellt av engagerade människor med ett brinnande intresse för vår fina ras.

Slutligen, avsikten med denna text är inte på något sätt menad att klanka ner på någon utan är helt och hållet tänkt som en tankeställare! För dagens verklighet är den att klubben behöver verkligen er hjälp nu om den ska kunna finnas kvar och verka i den form som idag!

Ingen kan göra allt men alla kan göra något!!

eurasierLogo3

Kategorier:Uncategorized

2 svar »

  1. Lämnat klubben och en av anledningarna är att man inte offentliggör hälsoregistret, ett annat är att man avlar på så unga individer främst hanar 😕