Hej mitt vinterland..

Sitter här vid köksbordet och tittar ut på en snö som vräker ner, vackert och mysigt som attan att titta på men definitivt inte att ta hand om 😉 . För det är minsann inte bara ”guld och gröna skogar” att bo på egen gård, nej då, snö är lika med plogning med traktor och det faller på min lott när Hasse inte är hemma. Inte min starkaste sida, eller ingen sida alls egentligen eftersom jag aldrig gjort detta innan, jag hade nog egentligen föredragit en sådan här om sanningen ska fram 😉 😀

Relaterad bild

Men skam den som ger sig, gårdsplan är nu efter mycket om och men plogad, om man nu kan kalla den plogad? För inte ser det vackert och slätt ut men en del av snön är iallafall borta 😉

Och förutom ovanstående uppdrag har det även ”handskottats” en hel del, något som jag däremot är ganska hyfsad på. Har ju övat en hel del, allt för att slippa ploga med traktorn vet ni 😉 . Men inte har dagen hittills bara bestått av jobb, nej då, en promenad med tjejerna i den som synes djupa snön, ja med Hallands mått mätt då 😉

DSC_0016

Snö som går halvvägs upp över benen på tjejerna innebär ett rejält fys-pass, ja inte bara för dem, matte här fick jobba en hel del hon också 😉 men härligt var det allt att se så ”snöglada” flickor 🙂

DSC_0021

DSC_0046

DSC_0011

Så när jag åker till jobbet om ett par timmar så kommer tjejerna sussa sött här inne och det är ju viktigt att speciellt två av dem, Zelda & Jill, vilar för imorgon bär det av till..

Bildresultat för stockholms hundmässa 2017

 

Ha det gott alla!

 

Kategorier:Uncategorized