Svensk Veteranvinnare 2017

Ja tänk att man helt ovetandes fick med sig en Svensk Veteranvinnare från Stockholm Hundmässa igår? Detta är inte ett av mina stoltaste ögonblick som utställare precis om man säger så utan snarare en riktig djupdykning 😉 . Tur att det då finns hjälpsamma vänner, läs Madde & Camilla Svensson ❤ , som har betydligt bättre koll än vad jag själv hade! Men jag förstår nu att en förklaring är på sin plats och så här var det. Zelda fick ”bara” ett excellent, dock vann hon veteranklassen för tikar men jag var helt bombsäker på att det även krävdes ett CK för att vinna titeln. Visst fick vi en fin brosch av ringsekreteraren men inte läste jag vad det stod på den..

DSC_0482 (2)

Om jag ändå hade jag gjort det så hade jag säkerligen tjoat högt och glatt samt med högt huvud gått och köpt en fin vinnarrosett såklart men så blev det inte, utan vi åkte nöjda hem med varsitt fint excellent på tjejerna, trodde vi då alltså 😉 , ända tills jag la upp det på facebook och den fantastiskt roliga kommentaren direkt kom tillbaka om att Zelda faktiskt hade vunnit titeln för hon vann ju tikarnas veteranklass med sitt excellent 😀 . Och om jag nu hade tvivlat på om detta faktiskt var sant så fanns bekräftelsen på SKK redan idag 😀

Screenshot_20171217-192841

Så nu kan denna fantastiska tjej..

DSC_0039

..lägga till ytterligare en titel efter sitt SE UCH, alltså SE VV-17 😀 . Och tack vare Madde & Camilla så kommer det även en fin rosett på posten, tack snälla ni än en gång för allt ❤

 

Ha det gott alla!

 

 

 

Kategorier:Uncategorized