Dagen efter..

Så då var julen över för denna gång och den har varit toppen på alla sätt! Julafton firades i dagarna tre, ja det blir ju så när avstånd och jobb sätter käppar i (h)julen 😉 🙂 . Men vad gör det? Ju mer firande med nära och kära, god mat och paket x flera gör ju bara saken ännu bättre! Och många fina paket har jag minsann fått men det bästa kom från gubben min, en sak som jag ville ha men inte önskat mig, ja tänk så väl han känner mig 😉 ❤

DSC_0440

Ett trimbord, ja vilken hundnörd vill inte ha ett sådant? Det ska faktiskt bli såå himla skönt att slippa använda köksbordet för detta ändamål och risken för nedblåsta blommor och gardiner är nu eliminerad 😉

Men lite för mycket och god mat i kombination med en aningens för lite rörelse under juldagarna gjorde att behovet av motion kändes akut så därför stämde vi idag träff med Malin & Freja i Åkulla. Och vi fick en lång härlig promenad med våra finaste fyrbenta..

Tindra, Jill, Zelda & Freja ❤

DSC_0441

..och det hela avslutades med en mysig fika för oss tvåbenta inne i värmen på Åkulla Friluftsgård med denna utsikten från fönstret. Tack fina Malin för härligt sällskap ❤

DSC_0451 (1)

På vägen hem inhandlades det varor till veckans hundmatskok så en del av min eftermiddag resulterade i denna..

DSC_0453

Drygt 10 liter hemmagjord hundmat vilket innebär att nu klarar vi oss, eller rättare sagt tjejerna klarar sig ytterligare en vecka från att svälta 😉

Men snart kommer jag att inta soffläge, gjort tillräckligt idag tycker jag och ska därför unna mig en filmkväll så här mitt i veckan men är man återigen ledig imorgon så är man 😉 😀

 

Ha det gott alla!

 

 

 

Kategorier:Uncategorized