Utställningsåret 2017

Nu är snart årets utställningssäsong över och därför är det dags för en liten summering av ett otroligt framgångsrikt år i ringarna och då speciellt för vår Jill som verkligen har överträffat alla våra förväntningar ❤ 😀

Jill har deltagit i sammanlagt 10 utställningar under året, 7 svenska, 2 danska samt en finsk och har totalt skrapat ihop 5 CERT, 1 BIR, 1 BIM, 1 CACIB samt 3 RES-CACIB. Helt otroligt egentligen att damen i fråga under detta år blivit både Svensk, Dansk, Finsk och Nordisk Champion 😀 😀 . Så nästa års fokus kommer att ligga på att ta oss en tur till de norska utställningsringarna, så se upp Norge, snart kommer vi 😉 😀

DSC_0035

Zelda har även hon haft ett fint utställningsår, så kul att damen fortfarande är såpass fin form trots sin sjukdom ❤ . Hon har totalt ställts 7 gånger, 4 i Sverige, 2 i Danmark samt 1 i Finland och har på dessa fått excellent med CK överlag, en btkl-placering och avslutade året med att bli Svensk Veteranvinnare 2017 i Stockholm 😀 😀

 

Tindra är den som har ställts ut minst p.g.a att hon inte riktigt trivs så bra i en utställningsring. Så därför håller vi det på en liten nivå för henne och då helst utomhus, med andra ord har hon endast ställts 5 gånger, 3 i Sverige och 2 i Danmark med 4 fina excellent och ett very good som resultat, duktiga tjejen ❤

0142

Så 2017 är sannerligen ett utställningsår vi sent kommer att glömma! Jag har svårt att tro att vi kan toppa det men vi kommer iallafall att försöka 😉 och det med start på My Dog i Göteborg nästa vecka då Jill ska ställas av mig, ja ni läste rätt, jag ska ställa henne för omväxling skull eftersom husse måste jobba, lite prestationsångest faktiskt där 😉 . Zelda får vänta tills på fredagen med att visa upp sig med som vanligt mig som handler, den enda som duger enligt ”mammegrisen” nummer 1 😉

Ha det gott alla!

 

Kategorier:Uncategorized