Rätt in i dimman..

Inte alls svårt med rubrik idag när dagens, trots vädret, härliga promenad utspelade sig på ett disigt, regnigt och dimhöljt Backa Loge ihop med bästa Sivan ❤ . Men hur härlig promenaden än var så finns det något som inte funkar ihop med detta väder och det är fotografering, alla foton är mer eller mindre oskarpa, undra varför? 😉

DSC_0048

DSC_0027

DSC_0005

Men oavsett regn och rusk, detta bekom inte flocken det minsta utan de tillfället i akt att både ”bada” i lera..

DSC_0002

DSC_0023

DSC_0012

..och i vatten 🙂

DSC_0009

Och om ni nu tror att vi fick med oss ett gäng skitgrisar hem så tror ni helt rätt men skitiga hundar är lyckliga hundar så det kan jag leva med 😀 . Och lika glad som de skitiga hundarna blev matte när hon fann denna i brevlådan 😀

DSC_0051

Zeldas fina rosett från Stockholm Hundmässa som mot alla odds klarat postens hantering alldeles ypperligt och egentligen är inte konstigt alls, Camilla & Madde hade paketerat den mycket väl, tack än en gång för all hjälp ❤

 

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized