Har ni också ”dörrskrapare” därhemma?

Som de flesta av er trogna bloggläsare vet så har vi tre hundar, tre tjejer som är av samma ras men ändå ack så olika i sitt sätt! Men det finns vissa saker som är gemensamma, som till exempel detta att två av dem, Tindra & Jill, båda är inbitna ”dörrskrapare”. En helt självlärda egenskap och det på gott eller ont ska ni veta 😉

Och vad är då en ”dörrskrapare”? Jo i Jills fall handlar det om att hon bokstavligt talat hörs mycket tydligt när hon vill komma in och låter oss veta det genom att sätta tassen på ytterdörrskarmen, ca 40 cm upp från marken, och sedan med ett bestämt tryck dra tassen neråt och då givetvis med klorna ute. Jag lovar er, det finns inte en möjlighet att missförstå det budskapet och hon ser alltid lika nöjd ut när hon lyckats 😉

2016-07-07-21-57-01-3

Tindra däremot är något mer diskret, hon nöjer sig med att krafsa lite lätt i omgångar på dörrkarmen. Typ tre krafs, vänta lite och se om vi kommer, annars tre krafs igen… Tålamod är en dygd anser denna tjejen 😉

004

Zelda är dock definitivt ingen ”dörrskrapare” utan hon håller hårt på sin värdighet, inte ska sessan själv behöva säga ifrån när hon vill komma in, nej då, det ska vi undersåtar förstå ändå och stå på pass vid ytterdörren när det behagar henne att göra entré 😉

080

 

Ha det gott alla!

 

Kategorier:Uncategorized

2 svar »

  1. Sin är som Zelda. Kungen ska inte behöva säga till för det måste ju hans undersåta fatta ändå 😉
    Xan var en fönsterfluktare istället så han hoppade upp mot pappas köksfönster och stirrade in på oss.
    Lief har tagit efter storebror lite men om det inte funkar då skäller han gällt och missnöjt så ingen kan missa hur elaka hans familj är 😂