Eurasierhelgen 2018!

Ja jag vet att ni tålmodigt väntat men nu äntligen så är allt klappat & klart och datumet som gäller för årets eurasierhelg är 14 – 16 september och platsen är som tidigare Överlida Camping 🙂

Samma koncept som tidigare år gäller, alltså det är först till kvarn till stugorna som gäller och jag säger av erfarenhet, vänta inte för länge, de går åt som smör i solsken 😉 .  Vi har alltså bokat samma stugor som innan, alltså 9 stycken 2-bädds stugor..

collage

 

..samt 2 stycken 4-bädds stugor.

collage1

 

Förutom ovanstående stugor så finns det också tält/husvagns/husbils-platser att boka till priset av 275 kr/dygn plus el/kWh: 1,80:-

Och självklart kan man också bara vara med över dagen om man hellre vill det av olika anledningar eller även komma utan hund, detta är ju ett ypperligt tillfälle för er som går i ”eurasier-tankar” att lära känna rasen bättre 🙂

Lördagens alla aktiviteter är inte riktigt fastspikade än men så mycket kan jag säga att det blir en föreläsning på ämnet ”Laga din egen hundmat”av Åsa Sjöberg från Humlebyns Hundskola , som själv här beskriver vad hon kommer att prata om: 

Laga egen hundmat, det är mycket lättare än du tror!
Maten doftar gott och är näringsrik. Maten kan lätt anpassas till hundar med hälsoproblem. Du får en gladare och friskare hund.

Ämnen som tas upp är hundens näringsbehov, hundens matsmältningssystem, hur man komponerar ett recept, vilka råvaror som är lämpliga, vilka kosttillskott som kan behövas. OBS! Jag pratar ytterst lite om BARF (rå mat), utan mest om hemkokt hundmat där man kan välja att ge köttet rått om man vill.

I år kommer återigen Anna Frisk hålla i någon slag aktivitet som exempelvis kontaktövningar, mer information om detta kommer framöver. Anna har som eurasierägare, förutom certifierad SBK-allmänlydnadsinstruktör och certifierad SBK-rallylydnadsinstruktör, själv fått fria händer när det gäller upplägget och vi som varit med innan vet hur givande detta är! 🙂

Och givetvis så står också Överlidahunden 2018 på schemat, jag menar, vad vore en eurasierhelg utan detta? 😉

Och som förra året så kommer vi att ta ut en liten kostnad per hund, dock är den höjd till 100 kr i år utöver stug- eller husvagnskostnad, allt för att till viss del täcka upp för föreläsare, priser, goodie-bags med mera.  Det är ju 5-års jubileum i år, en bemärkelse värd att fira med satsa lite mer och hoppas verkligen att ni tycker det är rimligt? 🙂

Så var nu snabb på tangenterna om ni vill vara med på denna helg där vi varmt välkomnar nya som ”gamla” eurasiervänner 🙂 . Boka med en kommentar här på bloggen, under inlägget på facebook eller via telefon/sms på 070-347 48 22.

Varmt välkomna!

Kategorier:Uncategorized