Den nakna sanningen..

Om ni någon har undrat hur en eurasier ser ut när den är totalt utfälld så har jag svaret, bara titta här på mina ”nakenfisar”! Och det är helt okej att småfnissa lite, det gör jag kan jag lova 😉

DSC_0021 (2)

DSC_0018 (2)

Ja att dammsugaren har gått på högvarv här de senaste veckorna efter dessa två damer är ingen överdrift precis om man säger så 😉 . De ändrar ju utseende en hel del men i mattes ögon är de ändå lika söta nu som de är i full päls ❤

dsc_0039

DSC_0032

Även Jill fäller men verkar köra en ”light-variant” denna gång. Hon har tappat en hel del underull på sidorna men till skillnad från de andra så syns det inte i närheten så mycket.. Eller rättare sagt, det syns nästan ingenting 😉

DSC_0145 (2)

Men vi får väl se, än är nog inte sista ordet sagt eller med andra ord, sista pälsen tappad när det kommer till fenomenet fällning 😉

 

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »

  1. Hahaha, ja, det syns verkligen tydligt på dina ljusa damer! Har en samojedtik här hemma som fäller, och jag som är van hennes päls ser det ju tydligt, medan andra inte har en susning. Men som du säger, det är tur att dom är söta oavsett! ❤