Att fota en kändis..

Nu är jag ju inte längre någon hästmänniska, det lämnade jag bakom mig för många år sedan till förmån för hundarna men det betyder inte att jag inte fortfarande tycker väldigt mycket om hästar. Så vilken tur då att det på min arbetsplats bor flera stycken, 3 vackra islandshästar samt en liten söt B-ponny. Nu är jag ju inte alls insatt i denna världen men så mycket har jag förstått att en av islänningarna är liten av en kändis i islandshästvärlden, vackre Ivan från Hammarby ❤

DSC_0008 (2)

Och inte är han bara snygg, nej då, en riktigt artig gentleman är han också! Men jag tror han vet sin vikt i guld, inte alla hästar minsann som får sola solarium efter träningen..

DSC_0023 (2)

..samt pysslas om med massage 🙂

DSC_0027 (2)

Ja efter en sådan lyxbehandling är det inte konstigt alls att man bli så trött så trött 😉

 

DSC_0018 (2)

Men inte tröttare än att man ändå måste försöka fjäska till sig en gotta eller två av matte 😉

DSC_0021 (2)

Men inte bara är det Ivan jag får njuta av på jobbet, nej då, icke att förglömma den sockersöta Hekla fra Stenneisi ❤

DSC_0013 (2)

DSC_0034 (2)

Ja som ni säkert förstår alla mina ”hundvänner” är risken överhängande att jag kanske ”sadlar om” till hästkrafter igen, vem vet? 😉 😀 . Och tack Linda för att jag fick fota dina guldklimpar ❤

 

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized