Test av WeNyzyme..

Nu har Zelda gått på WeNyzyme i lite över en vecka och ”so far so good”. Märker ärligt talat ingen större skillnad i hennes mående efter bytet från Lypex. Kanske något ”pruttigare” de första dagarna men annars har det fungerat fint 🙂 . Det enda som jag kan störa mig på är att doseringsmåttet är så himla litet så att det blir svårt att dosera rätt mängd enzymer, ja ni ser ju själva här hur litet det är..

DSC_0608

Zelda ska ju ha ett sådant mått (0,5 ml) fördelat på två mål per dag men det är minsann inte enkelt att måtta rätt där inte! Misstänker starkt att det lätt kan bli lite mer eller lite mindre av den rekommenderade dagliga dosen? Det var ju betydligt enklare med Lypex där varje dos låg snyggt och prydligt förpackad i varsin kapsel men men… Man lär väl sig efterhand skulle jag tro och eftersom detta är betydligt billigare (ca 7,16 kr/dag för en mellanstor hund på 12 – 32 kg) än Lypex så är det säkerligen värt besväret, allt för pälsklingen vet ni ❤  😉

DSC_0091 (2)

 

Ha det gott alla!

 

 

 

 

Kategorier:Uncategorized

2 svar »

 1. Hei! Har du prøvd å bruke en sprøyte og suge opp 0,25 ml til hvert måltid, og sprøyte det over maten?
  Spiser din hund tørrfôr med dette i maten?
  Gir du noe annet i tillegg?
  Jeg fikk EPI-diagnosen på min Eurasier for et par dager siden og er nyfiken på hva jeg skal gi henne.

 2. Hej! Tråkigt att höra om din hund.
  Eftersom enzymerna består av små korn så tror jag tyvärr inte att det fungerar att suga upp dem med spruta, de kommer med all säkerhet fastna i hålet men tack ändå för tipset ☺️.
  Min tik äter mestadels hemmagjord hundmat men även lite torrfoder, Taste of the wild, och jag sprider ut enzymerna på hennes mat. Jag ger också b-vitamin varannan dag samt laxolja. Lycka till och bara fråga på om du har fler funderingar ☺️