Värmen tar..

Vi har njutit av ett fantastiskt härligt väder här i helgen..

DSC_0784 (2)

..och även passat på att ta tag i detta med att plocka bort vår badtunna.

DSC_0783

Så med andra ord, vi tvåbenta har minsann jobbat till skillnad mot vissa andra..

DSC_0782

DSC_0786

..som bara har slappat i skuggan och gjort minsta möjliga. Att den första värmen tar på tjejerna är det minsann inget snack om och promenaderna har istället fått läggas fram på kvällskanten där det emellanåt fanns lite energi till att leta efter ekorrar iallafall 🙂

DSC_0757 (3)

Imorgon väntas ytterligare en varm och solig dag, ett väder som kanske ska nyttjas till att klippa gräset, men bara kanske? Finns ju massvis med annat som är betydligt roligare  att göra om man nu säger så 😉

 

Ha det gott alla!

 

 

Kategorier:Uncategorized

7 svar »

 1. Härligt att värmen kommer nu, men det är också en del odjur som visar sig då. Ormar,fästingar och getingar fyyyyy. Men varför tar ni bort badtunnan???? Det är ju jäääätteskönt med en sån. Önskade att jag haft större tomt, för då hade det blivit en sån här hos oss. ❤

 2. Ja odjuren kan vi vara utan men värmen välkomnar vi 😊
  Hade tunnan inte varit rutten så hade vi mer än gärna behållit den, är ju så mysigt att bada! 😊

 3. OK då förstår jag. Jag får nöja mig med att doppa fötterna i fiskdammen 😉 😉 😉

 4. Hej!
  Har varit här och läst om din Zelda. Har en 10-årig cavaliertik som fått samma diagnos nu i vår, mycket oro och jobb. Vill bara säga att jag haft mycket nytta av dina råd. Min tik blev också sämre igen med WeNzyme, har ökat nu och får se hur det går. Annars kommer jag att försöka beställa Lypex från England eller Tyskland, verkar inte alls finnas mer i Sverige.

 5. Hej Rose-Marie!
  Tråkigt att höra om din tik och förstår till fullo din oro! Hoppas ökningen av WeNzyme hjälper, det gjorde det på min Zelda. Hon får idag nästan ett mått per måltid och det fungerar utmärkt.
  Ja tyvärr är det så att Lypex inte längre görs utan ersatts av WeNzyme enligt min kontakt med grossisten men annars finns det Panzym, enzymer som fungerar bra för många, dock inte Sverige men går att beställa från Danmark vet jag.

  Tack så mycket, skönt att höra att min text är till hjälp och har du fler frågor så tveka inte att fråga 😊

  Ha det gott och lycka till 😊

  Mvh Jeanette

 6. Min Matilda får ett mått på två mål nu, dubbelt så mycket som rekommenderades. Hon väger knappt sju kilo. Tack igen ☺ Smålog lite när jag såg inlägget med bild på hennes, ”korvar” Precis samma här, inte lätt alltid att hålla koll när man har fem tikar.

 7. Ja tydligen så är angiven dos på burken endast en minimum-dos och man får reglera mängden WeNzyme själv eftersom doseringen är mycket individuell som du säkert vet 😊. Haha, ja man blir allt lite av en bajspolis 😉