Så nöjd, så nöjd..

Ja det är minsann inget snack om att denna tjej är mer än nöjd…

DSC_4110 1

..över det faktum att hon minsann slapp en visit på trimbordet, till skillnad från vissa andra 😉

DSC_0892

Ja endast Jill var den lyckligt utvalda denna gång, eller lyckligt och lyckligt 😉 , jag tror nog hon allra helst hade sluppit men snäll som hon är så härdade hon ut och resultatet kan jag inte klaga på 🙂

DSC_4107 1

Helt okej med tanke på att det blev en typ raggardusch istället för bad, ja vad gör man när vattnet i brunnen är farligt lågt och man inte kan bada hunden? Då får det bli spray, borste och fön i brist på den äkta varan 😉 . Men någon som inte ens kom i närheten av varken spray, borste eller fön var denna dam..

DSC_4108 1

Någon som undrar varför? Nej jag skulle inte tro det va? 😉 . Det finns som synes fortfarande hyfsat med päls kvar men det sitter knappt fast på sina ställen så det enda i pälsvård för Zeldas del inför utställningen får bli lite borstning med ytterst försiktig hand 😉

Som sagt, utställning på g och det på den vackra ön Bornholm! Imorgon ger vi oss iväg med goa vänner och lämnar huset i händerna på sonen. Något som säkert går bra men de vackra blommorna vi fick som tack för vår grisfest i lördags lär nog inte överleva tills vi är hemma igen så lika bra att dokumentera några av dessa i tid 😉

DSC_4104 1

DSC_4101 1

DSC_4103 1

DSC_4112 1

 

Ha det gott alla!

 

 

 

Kategorier:Uncategorized