En klassiker

Ni som gillar att ställa ut hund kommer med all säkerhet känna igen sig i vad som komma skall för det slår minsann aldrig fel! Lagom till att dessa hamnar i brevlådan..

DSC_0887

..så händer detta 😉

DSC_0888

Exakt, små pälstussar har börjat lossna från Zelda och hon som är anmäld till den dubbla hundutställningen på Bornholm nästa helg! Hon skulle egentligen inte startat riktigt än men varför följa sin vanliga rutin? Nej då, bättre då att göra saker betydligt mer spännande genom att följa den ”osynliga lagen”, alltså att starta sin fällning antingen lagom till att matte trycker på ”enter-knappen” till en utställning eller när nummerlapparna landar i brevlådan. Så ca 1,5 vecka framöver handlar det om att klappa försiktigt eller rättare sagt, mycket försiktigt, på Zelda och inte låta varken borste eller bad komma i närheten av henne 😉 😀 . En liten tröst är ändå att Jill inte bjuder på några överraskningar när det kommer till fällning, ja inte än iallafall 😉

DSC_3971 (2)

 

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »

  1. Ja herregud, det var en spännande semester med en Lemmy som började fälla innan vi for, och utställning 3 helger i rad 😮 Trots det uttryckte domaren i Norge att han hade en päls i full blom. Jojo tänkte jag, ullen är ju typ borta på ryggen :p
    Lycka till! 🙂

  2. Haha, ja ibland undrar man hur domaren tänker? Brukar ju synas ganska väl om underullen är borta menar jag 😂
    Tack, vi får göra vårt bästa, antingen med eller utan päls 😉